Планинска сватба с морска тема

Годишнината  на Ива и Слави ми припомни страхотната им сватба.Високо в планината,сред цъфналите джанки и вековни борове,чистия въздух и първите зелени стръкчета на пролетта ни подсказваха,че това място е вълшебно и адски подходящо , за отпразнуването на едно страхотно събитие.И противно на очакванията на всички , ние си спретнахме едно страхотно тържество с морска тема.

 

Да ,темата беше Коралов риф“.Ива и Слави избраха едно от любимите им за отдих местенца,не просто за да отбележат факта,че са оженили,а за да направят съпричастни всички си приятели и близки на този толкова важен момент.Обожавам,когато имам клиенти като тях двамата.

Избора на тема не беше никак труден.Коралов риф е тема,която изразява любовта и на двамата(всъщност и четиримата с кумовете им)към гмуркането.Прекрасно е ,когато идеята за сватбената декорация описва или докосва по някакъв начин съществото на младоженците.Така съм сигурна,че тази сватба ще бъде запомнена не само то най-важните фигури,но дори и от сервитьорите .

Избрах прекрасни цветя,чиито цветове деликатно се потапяха в обстановката на ресторанта,без да крещят натрапчиво,а в същото време изразяваха многообразието от форми,шарки и неповторимост на кораловия риф.

Аранжирах със стъклени аквариуми в различни форми.

Добавих екзотични миди и рапани,които носеха дъха на морско дъно.

За булчинския букет се спрях на страхотни пролетни лалета,нежни рози  и мини кали в цвят бордо,които прекрасно се съчетаха с цветните кичури в косите й.Вградих и морски рапани.

И така украсих живота им…